Bar Delta - Delta Catering 2013.


Przyrządzając kotlet de volaille, należy dobrze rozbić filet i dokładnie go opanierować. Podczas obróbki cieplnej masło (będące nadzieniem) topi się, więc mogłoby wypłynąć z niestarannie

więcej

pyszne nalesniki

to kaprys…   zachcianka…   fantazja...
Nasza naleśnikarnia to miejsce, gdzie możesz spełnić każde z nich.
Zapraszamy

więcej

nasza pierogarnia

    Smak nadzienia pierogów z dawnych lat, ukryty w pysznym cieście. Codziennie dla naszych Klientów przygotowujemy świeże pierogi.

    więcej

Bar Delta

Dania

Dania rybne

| - Filet z pangi  
100 gr.  6,00 zł.
| - Filet z dorsza  
100 gr.  8,00 zł.
| - Filet z tilapii  
100 gr.  6,00 zł.

Przepis Miruna w cytrynowo-ziołowym sosie

Składniki:
filety miruny (ze skórą z jednej strony 2 x 20 dag), sól, pieprz, 1 cytryna, zioła prowansalskie,
koperek.

Sposób wykonania:
Filety z miruny opłukać i przekroić na połowę. Posypać je solą i pieprzem z każdej strony. Cytrynę umyć, sparzyć i obrać ze skórki. Jedną połówkę cytryny pokroić na 4 plasterki, a z pozostałej
połówki cytryny wycisnąć sok. Każdy filet miruny rozłożyć na osobnym kawałku folii aluminiowej
(na błyszczącej stronie). Skropić wyciśniętym sokiem z cytryny. Następnie posypać ziołami prowansalskimi i koperkiem. Na koniec na każdym filecie położyć plasterek cytryny.
Szczelnie zawinąć w folię aluminiową i ułożyć w formie. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około15 minut w temperaturze 190 °C.
Smacznego.

źródło: http://www.smaczny.pl/

Obiady abonamentowe 12,00 zł.
Codziennie inny obiad dnia 14,00 zł.

Pakujemy na wynos.

Dowozimy do klienta i do firm.

U nas zarezerwujesz sale i zorganizujesz imprezy okolicznościowe.

Zapraszamy:
Pn.-Sob. od 10.00 do 18.00
Niedziela - nieczynne
Serdecznie zapraszamy

Napoje

Piwo

Bar Delta (95) 758 47 45

Copyright ® 2003 Bar Delta / Delta Catering. All rights are reserved
Desing by Daro

Follow Us